Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 Kn

Pregledaj košaricu

Zidne Naljepnice

Stakla za kuhinje - kaljeno staklo sa printom
Mat Sjajna


0,00 Kn
Dodaj u košaricu

Stakla za kuhinje - kaljeno staklo sa printom

Dostupno u veličinama:
Š x V,

Zidne naljepnice samoljepljive su folije koje se lijepe brzo i jednostavno, a samu montaže može obaviti svatko uz naša uputstva na webu.

U samo nekoliko minuta možete promjeniti i osvježiti Vaš životni prostor ili ured.

Za montažu nisu potrebni posebni alati, montažu je najjednostavnije odraditi npr. plastičnom karticom ili papirnim ubrusom.

Naljepnice su napravljene od tanke vinil folije u mat i sjajnoj varijanti.

Uz pomoć transfera (koji dolazi sa naručenom naljepnicom) montaža je vrlo čista i u vašem prostoru ne ostavlja nered i kasnije potrebna čišćenja.

Sve naljepnice mogu se lijepiti na zid, kuhinju, staklo, ormare, hladnjake, kupaonske elemente, pločice, podove, laminate te sve ostale ravne površine.

Jednom zalijepita naljepnica ne može se skinuti i ponovno zalijepiti na drugu poziciju.

Skidanje naljepnica vrlo je jednostavno, možete koristiti i fen kako bi zagrijanu naljepnicu jednostavnije odlijepili sa podloge. Pripazite na udaljenost fena od podloge kako istu nebi oštetili.

Minimalni ostatak ljepila koji ostaje na podlozi od naljepnice, može se jednostavno skinuti sredstvima koji se nalaze u svakom domaćinstvu (alkohol, sredstvo za pranje stakla i sl.). Potrebno je pripaziti kod upotrebe agresivnih sredstava kako se nebi oštetila podloga na kojoj se nalazila naljepnica.

Odaberite motiv koji najbolje odgovara Vašem životnom prostoru i uživajte !