Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Search Moj profil Košarica

Zidne Naljepnice

Menu

Kaljena stakla za kuhinju - tisak motiva po izboru

Staklo sa printom za kuhinje - idealna zamjena za pločice

Zašto ?
Kuhinja je središte svakog doma, a ponekad i središte neželjenog nereda.
Odabrati pločice, kupiti dovoljnu količinu, odabrati širinu i boju fuga i na kraju završiti s podrumom punim viška materijala – tako izgleda prosječno postavljanje pločica.

Dakako, tu su i radovi nakon kojih slijedi mukotrpno čišćenje kuhinje ali i redovito održavanje zahtjevnih materijala.

Prijašnji trendovi pločica a posebno fuga predstavljaju noćnu moru kada se iste zaprljaju ili zamaste. Čišćenje pločica i fuga mukotrpan je posao koji se nikad ne može obaviti u potpunosti, a kroz određeno vrijeme zbog vlage dolazi do pojave pljesni i gljivica koje sigurno nitko ne želi kod sebe u kuhinji.

Prednosti kaljenog stakla naspram pločica i drugih podloga !

Staklo kao zidna obloga u kuhinji zasigurno je pravo rješenje jer staklo se lakše čisti, manje se skupljaju nečistoće, a i nema fuga koje mnogi ne vole te koje se teško čiste i održavaju.
Montaža stakla je vrlo brza i bez nepotrebnog kasnijeg mukotrpnog čišćenja, a što je najvažnije, izgled printanog motiva možete zamjeniti kada poželite tako da stalno možete unositi svježinu u Vaš kuhinjski prostor.

Vrsta stakla: najpoželjnija opcija je kaljeno staklo debljine 6 mm te da tip stakla bude clear-vision. Kaljeno staklo je staklo koje se termički obrađuje te je puno čvršće od 'običnog' stakla.

Clear-vision je tip stakla koje je izuzetno 'čisto i potpuno prozirno' i može se postaviti na postojeće pločice ili postojeći zid.

Preporučuje se stavljanje kaljenog stakla jer je otporno na visoke temperture, a može se izrezivati za utičnice, nosače i sl.

Rok trajanja ne postoji.

Kaljeno staklo se razbija u male kuglice i ne možete se porezati što je izrazito važno zbog sigurnosti Vas i Vaših ukućana.

Dizajn koji tiskate je najbitniji ! Jedna od prednosti stakla je mogućnost prilagodbe svakom prostoru i dekoru.
Tisak fotografije i motiva na staklo po izboru mogu vašem domu podariti sasvim drugačiji i unikatni izgled.

Naš bazu motiva i fotografija možete pogledati na webu www.zidnenaljepnice.net svi motivi za dizajn kuhinjskog stakla za Vas su BESPLATNI.

Ukoliko ne pronađete motiv iz naše besplatne arhive, motiv možete potražiti i na www.shutterstock.com koji ima preko 40 milijuna fotografija i motiva , sigurni smo da ćete nešto naći za seb !

Zašto odabrati baš našu tvrtku za izradu stakla za kuhinju ?
Naša tehnologija tiska motiva je direktno na staklo, nema folije koja se lijepi i koja se vremenski odljepljuje, nema zaprljanja i mjehurića zraka koji se događaju prilikom montaže folije.

Baza naših motiv broji bliže 1.000 motiva, a naši dizajneri zajednički s Vama osmisliti će idealni vizual za Vaš prostor.

Za sve detalje oko cijena, rokova i montaže
pošaljite nam email na:info@zidnenaljepnice.net  

li nas kontaktirajte na: 01 29 80 567

Kaljeno staklo za kuhinje sa printom

Dostupno u veličinama:
Š x V, 120 x 60cm, 180 x 60cm, 240 x 60cm, 300 x 60cm, 360 x 60cm

Detaljnije

POŠALJITE VLASTITU NALJEPNICU / MOTIV

Podrška

Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Novo !
Stakla za kuhinje
sa tiskom motiva

UPUTE KAKO ZALIJEPITI NALJEPNICE Opširnije