Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Search Moj profil Košarica

Zidne Naljepnice

Menu

OPĆI UVJETI KUPNJE I POSLOVANJA NA INTERNET TRGOVINI WWW.ZIDNENALJEPNICE.NET

UVJETI POSLOVANJA

Vlasnik internet trgovine i samoga imena na adresiwww.zidnenaljepnice.net tvrtka je Vektor Grupa d.o.o., sa sjedištem Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete – Zagreb, OIB: 40485772360 (u daljnjem tekstu: internet trgovina). Svi posjetitelji koji posjete navedenu internet trgovinu te koji su registrirani ili se logiraju jednokratno kao gost vrijede opći uvijeti poslovanja i kupnje u nastavku.

Sve informacije, sadržaji i dokumenti dostupni na internet trgovini www.zidnenaljepnice.net I/ili na drugim internet stranicama u vlasništvu tvrtke Vektor Grupa d.o.o. nesmiju se koristiti u komercijalne svrhe, te je zabranjeno bilo kakvo prenošenje, objavljivanje, javno prikazivanje,distrubuiranje dokumenata i sadržaja bez predhodnog pismenog dopuštenja od strane tvrtke Vektor Grupa d.o.o. Sadržaji na internet trgovini su vlasništvo internet trgovine ili drugih nositelja autorskih prava te podliježu poštivanju autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

Ova internet stranica (www.zidnenaljepnice.net) može sadržavati poveznice sa drugim internet stranicama koje su kreirale treće osobe ili tvrtka Vektor Grupa d.o.o. Poveznice sa stranicama koje su kreirale treće osobe Vektor Grupa d.o.o. pokušat će označiti na prikladan način. Vektor Grupa d.o.o. se odriče svake odgovornosti za sadržaj na stranicama koje su kreirale treće pravne ili fizičke osobe.

Vektor Grupa d.o.o. obvezuje se da će dobrovoljno dostavljene osobne podatke korisnika korisiti Isključivo za potrebe pružanja potpune usluge korisniku internet trgovine.

Sukladno navedenom Vektor Grupa d.o.o. se odriče odgovornosti za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati:

 • Prilikom pristupanja internet stranicama www.zidnenaljepnice.net ili internet stranicama u vlasništvu trećih osoba koje su povezane s internet trgovinom.
 • Poduzimanjem radnji korisnika pod utjecajem sadržaja i usluga na stranicama www.zidnenaljepnice.net.
 • Zlouporabama korisnika kako bi nanijeli štetu drugim korisnicima.
 • Prilikom postavljanja netočnih i nepotpunih sadržaja kako na stranicamawww.zidnenaljepnice.net tako i na stranicma trećih povezanih osoba i tvrtki.
 • Prilikom nepotpunog funkioniranja ili prekida funkcioniranja internet stranica www.zidnenaljepnice.net

Vektor Grupa d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i kupnje bez predhodne obavijesti korisinika internet trgovine www.zidnenaljepnice.net.

Koištenjem internet stranice www.zidnenaljepnice.net prihvaćate OPĆE OVJETE KUPNJE I POSLOVANJA koji vrijede za ovu internet trgovinu.

UVJETI KUPNJE

Sadržaj internet trgovine odnosi se na robu i usluge koja obuhvaćaju izradu zidnih naljepnica, zidnih tapete te ostalih proizvoda i usluga koji su uvrštenii ili će biti uvršteni u ponudu internet trgovine.

Svaki proizvod koji se nalazi u ponudi posjeduje fotografiju, opis, naziv, dimenziju te cijenu. Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.
Odabirom proizvoda te definiranjem količine definira se i ukupna cijena proizvoda ili usluge. Sve navedene cijene unutar internet trgovine izražene su u Hrvatskim Kunama i sadrže PDV. Klikom na „dodaj u košaricu“ , ispunjavanjem traženih podataka (ime, prezime, adresa dostave, grad, poštani broj, telefon, email) te odabirom „Načina plaćanja“ posjetitelj prelazi u funkciju kupca. Svu kupljenu robu kupac mora platiti u navedenom iznosu koji će biti iskazan u „košarici“ te krajnjoj ponudom koja će biti poslana na email kupca.

Mogućnosti kupnje su:

 1. Virmanski – uplatom putem banke, internet bankarstva ili pošte na temelju ispostavljene uplatnice ili ponude koja će kupcu biti dostavljena putem emaila.
 2. Pouzećem – prilikom preuzimanja robe dostavom

Narudžbu je moguće stornirati u dva slučaja:

 1. Kod virmanskog plaćanja ( po ponudi) prije izvršenja uplate. Nakon izvršene uplate nije moguće storniranje narudžbe.
 2. Kod plaćanja pouzećem maksimalno dva sata nakon poslane narudžbe i to isključivo pismenim putem (putem email-a podrska@zidnenaljepnice.net ili fax-a 01 2316 294)

Nalog za izradu i vremenski rok za isporuku proizvoda postaje aktivan i počinje teći:

 1. Kod virmanskog plaćanja od trenutka kada su sredstva vidljiva na računu internet trgovine.
 2. Kod plaćanja pouzećem dva sata nakon zaprimljenje narudžbe u toku istog ili sljedećeg radnog dana od 8-16h.

Za područje Hrvatske dostava nije uračunata u cijenu robe ili usluge i obavlja se u roku 5 radnih dana od dana poslane naružbe. Cijena dostave iznosi 35,00 kn (PDV uključen u cijenu) za područje Republike Hrvatske i pošiljke maksimalne težine 2 kg. Roba je osigurana od gubitka Ili oštećenja u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Internet trgovine, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Internet trgovinu kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana (ukoliko nije bio na adresi koju je naznačio u narudžbi), pošiljka se vraća Internet trgovini te se nakon primitka ponovno šalje uz dodatni trošak druge dostave. Ukoliko se kupnja putem internet trgovine odvija putem Kupona/vaučera koji se kupuju putem portala „grupnih kupovina ili grupnih popusta“ rok isporuke za pojedine narudžbe i u pojedini slučajevima može biti i do 3-4 radna tjedna. Vektor Grupa d.o.o. odriče se odgovornosti kod nepoštivanja roka isporuke u slučaju djelovanja više sile, kvara na strojevima za proizvodnju naručenog proizvoda, nemogućnosti Ugovorne kurirske službe da na vrijeme isporuči robu.

Besplatni kuponi (pojmovi: kupon, vaučer, poklon bon) od 50,00 kn
Svi posjetitelji koji se upišu u naš Newsletter do 01.12.2012. dobiti će putem emaila besplatni kupon (KOD) u visini od 50,00 kn, akcija može biti kraćeg ili dužeg razdoblja ovisno o odluci Uprave. Slanje kupona na email adresu biti će obavljeno maksimalno kroz 5 radnih dana nakon upisa u Newsletter.

Osim upisa u Newsletter, besplatni kupon (Poklon Bon od 50,00 kn) moći ćete preuzeti i putem naših maloprodajnih mjesta ili prezentacija, lokacije maloprodajnih mjesta i prezentacija ovisne o marketinškim aktivnostima internet trgovine www.zidnenaljepnice.net. Preuzimanje Poklon bonova (kupona) moguće je dobiti ili preuzeti i na neki drugi način npr. dijeljenjem, nagradnim igrama i slično.

Navedeni kupon nije moguće zamijeniti za novac ili neku drugu robu, isti se može iskoristit isključivo za kupnju (umanjenje iznosa kupnje) na internet trgovini www.zidnenaljepnice.net

Odaberite motiv/e, dimenziju, boju Vaše naljepnice ili zidne tapete te prilikom završene narudžbe unutar košarice u predviđenom mjesto upišite dobiveni KOD te kliknite na „PRIMJENI KUPON“ narudžba se umanjuje za 50,00 kn (slovima:pedesetkuna). Sa kuponom nije moguće platiti ili kompenzirati dostavu.
VAŽNO: besplatni kupon biti će pravovaljan isključivo ukoliko Vaša narudžba bude veća od 90,00 kn. Sve narudžbe koje budu niže od 90,00 kn neće moću biti umanjenje za visinu besplatnog kupona ili poklon bona od 50,00 kn.

Valjanost kupona: 3 mjeseca od datuma ispostavljanja.

Ostale odredbe i pravila besplatnih ili promotivnih kupona, vaučera ili poklon bonova: kuponi se ne mogu međusobno zbrajati i kombinirati. Pravilo je: jedan kupon jedna narudžba (narudžba može sadržavati više naljepnice ili tapeta). U svakoj narudžbi putem internet trgovinewww.zidnenaljepnice.net moguće je primjeniti samo jedan KOD kupona. Ukoliko imate više kupona potrebno je napraviti isti broj narudžbi.

U slučaju nepoštivanja roka isporuke Vektor Grupa d.o.o. obvezuje se:

 1. kupcu dostaviti robu u roku naknadno dogovorenom sa kupcem
 2. u potpunosti vratiti uplaćeni iznos za izradu proizvoda.

Pakiranje proizvoda je izvedeno na način i po normama posla da se proizvod ne ošteti prilikom uobičajenog i savjesnog manipuliranja paketom.
Zaprimljeni proizvod kupac je dužan izvaditi iz pakiranja i vizualno pregledati te prijaviti eventualna oštećenja ili odbiti primiti pošiljku. Uz proizvod će biti isporučen i račun. Proizvod je potrebno montirati prema uputama za montažu maksimalno u roku od 5 dana, u suprotnom su moguća manjkavosti proizvoda koja nisu pokrivena garancijom i reklamacijom.

Svi naručeni proizvodi biti će izrađeni po normi posla, a tvrtka Vektor Grupa d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na internet trgovini www.zidnenaljepnice.net ispravni i bez nedostataka. Same boje naručenih proizvoda trebaju se izdefinirati unutar same internet trgovine koja isto omogućuje. Sve boje su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnih. Kako se radi o pregledu raspoloživih boja folija na monitoru, zbog samoga odstupanja kalibracije monitora internet trgovine i monitora posjetitelja / kupca, postoji mogućnost minimalnog odstupanja naručenih i isporučenih boja te navedena razlika ne može biti predmet reklamacije od strane kupca. Reklamacija je opravana u slučaju da je zaprimljeni proizvod oštećen prije isporuke i ili da je isporučen drugačiji proizvod od naručenog, na navedeno kupac mora internet trgovinu obavijestiti najkasnije 7 dana nakon primljene i preuzete robe ili usluge. Molimo da nas kontaktirate ukoliko imate predhodno navedenu situaciju.

U tom slučaju kupac ima pravo:

 1. Na povrat ukupno uplaćenog novčanog iznosa kod virmanskog plaćanja.
 2. Odbiti, primiti reklamirani proizvod kod plaćanja pouzećem
 3. Zatražiti zamjenu proizvoda ako je isporučen krivi proizvod
 4. Zatražiti izradu i dostavu istovjetnog proizvoda bez oštećenja.

Kako bi reklamacija za proizvod sa greškom bila uvažena potrebno je predmetni proizvod vratiti u originaloj kutiji zapakirano priklano za transportu sa dobivenim računom i poslanom narudžbom. Sve reklamacije na proizvode koji ne budu propisno zapakirani za paketnu distribuciju i budu bez računa neće biti uvažene te će biti vraćene kupcu ( pošiljatelju) na njegov trošak.

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. Vektor Grupa d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

KORIŠTENJE STRANICA (INTERNET TRGOVINE) www.zidnenaljepnice.net

Korištenjem roba i usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Vektor Grupa d.o.o., Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete –Zagreb, OIB: 40485772360, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web shop. Vektor Grupa d.o.o., ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.zidnenaljepnice.net su vlasništvo tvrtke Vektor Grupa d.o.o. ili njezinih ugovornih partnera. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja i način poslovanja, molimo Vas da se obratite našoj podršci na e-mail adresu podrska@zidnenaljepnice.net

Tvrtka Vektor Grupa d.o.o., izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje internet stranica www.zidnenaljepnice.net na način i/ili u svrhe, kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis, koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Sadržaji (fotografije, slike, video, tekstovi i sl.) na internet stranicamawww.zidnenaljepnice.net ne smiju se reproducirati, distribuirati niti na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Vektor Grupa d.o.o. Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.zidnenaljepnice.net mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

 • korisnik se smije koristiti sadržajima jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava tvrtke Vektor Grupa d.o.o.i trećih osoba;
 • korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama, bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Vektor Grupa d.o.o.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtke Vektor Grupa d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranica www.zidnenaljepnice.net

DRUGE INTERNET STRANICE

Internet stranicewww.zidnenaljepnice.net može sadržavati i veze s drugim internet stranicama (linkovi), koje su kreirale treće osobe. Vektor Grupa d.o.o. nema nadzor na navedenim internet stranicama, te se stoga potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama, koje su kreirale treće osobe.

OSTALE ODREDBE

Sve ostale odredbe koje nisu navedene u općim uvjetima mogu se regulirati i biti naznačene unutar same web trgovine www.zidnenaljepnice.net ili putem emaila koji dobiva svaki korisnik / kupac nakon obavljene registracije ili poslane narudžbe.

PRAVNE ODREDBE

Svako ne plaćanje naručene robe ili usluge bilo da se radi o virmanskom plaćanju ili pouzećem za robu i uslugu koje nemaju nedostataka podliježu finanacijskim zakonima Republike Hrvatske koji obuhvaća i ovršni zakon u slučaju ne plaćanja prispjelih financijskih obveza. Posjećivanjem stranica www.zidnenaljepnice.net internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

PITANJA, SUGESTIJE I PODRŠKA

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga ili potrebu za dodatnim informacijama (podrškom) o ovoj izjavi o privatnosti ili o općim uvjetima poslovanja I kupnje, molimo kontaktirajte nas na: e-mail: podrska@zidnenaljepnice.net ili tel.: 01 2980 567 fax: 01 2316 294

PODNOŠENJE PRIGOVORA

Podnošenje prigovora možete obaviti isključivo pisanim putem na e-mail: podrska@zidnenaljepnice.net ili putem pošte (preporučenom pošiljkom) na adresu: Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete- Zagreb.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu na gore opisani način ima pravo , ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana. Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik/dostavljač, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako Prodavatelj ne obavijesti Kupca o ovom pravu pravo Kupca na jednostrani raskid ugovora prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je pak obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem Obrasca za jednostrani raskid koji je dostupan ovdje i koji se može poslati na mail adresu: podrska@zidnenaljepnice.net. Kupac obrazac može poslati i fizički, poštom na Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete- Zagreb. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Troškove povrata robe snosite sami. Povrat novca bit će izvršen na račun kupca. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Robu ste nam dužni vratiti odmah, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu. Robu vratite osobno na našu adresu Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete- Zagreb ili nam ju pošaljite poštanskom uslugom na dokaziv način na adresu Sopnički odvojak 5R, 10360 Sesvete - Zagreb. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete na dokaziv način ili predate robu osobno nama u našoj poslovnici, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Materijalne nedostatke robe riješavamo sukladno odredbama zakona o obveznim odnosima.

POŠALJITE VLASTITU NALJEPNICU / MOTIV

Podrška

Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Novo !
Stakla za kuhinje
sa tiskom motiva

UPUTE KAKO ZALIJEPITI NALJEPNICE Opširnije