Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Search Moj profil Košarica

Zidne Naljepnice

Menu

UPLOAD FILE-A

Ukoliko niste našli adekvatni Motiv iz naše baze šaljite nam Vašu grafiku ili fotografiju koju želite za zidnu naljepnicu ili zidnu tapetu.
Vašu fotografiju ili grafiku izraditi ćemo po vašim uputama i dimenzijama, a prije same izrade poslati čemo Vam preview (izgled) i ponudu za izradu kako bi imali uvid u trošak.

File za izradu potrebno je pripremiti u minimalnoj rezoluciji od 120 dpi 1:1, ili nam isti pošaljite u vectorima (ukoliko je to moguće). Format: tiff, pdf, jpg ili png.
Fotografije je potrebno pretvoriti u CMYK, a ukoliko se radi o vectorskim oblicima sve elemente je potrebno grupirati i pretvoriti u krivulje.

Maximalna veličina file-a koju možete poslati putem obrasca niže je 10 MB, a za sve veće fileove koristite Jumbo mail ili neki drugi server. Nakon obavljenog uploada link ta download upišite u predviđeno mjesto.

Kvalitet tiska ovisi od kvaliteta fotografije ili grafike koju nam pošaljete!

Molim da ispunite dolje tražene podatke te napraviti UPLOAD file-a., za pomoć i podršku obratite nam se na email: podrska@zidnenaljepnice.net

komada
(brzina uploada isključivo ovisi o brzini Vaše internet veze. Ne prekidajte internet vezu i ne gasite računalo dok upload nije završen)
(ukoliko je Vaš motiv manji od 10 MB isti nije potrebno slati jumbo mailom)
POŠALJITE VLASTITU NALJEPNICU / MOTIV

Podrška

Košarica

Ukupno artikala: 0
Cijena: 0,00 € (0,00 Kn)

Pregledaj košaricu
Novo !
Stakla za kuhinje
sa tiskom motiva

UPUTE KAKO ZALIJEPITI NALJEPNICE Opširnije